Όλη η αλήθεια πίσω από το μπουφάν του Γιάνη Βαρουφάκη….Tι συνέβη στον Υπουργό και εμφανίστηκε έτσι;

Να αποκαταστήσει την αλήθεια για τον σύζυγό της επιχείρησε η Δανάη Στράτου, η σύντροφος του Γιάνη Βαρουφάκη…

loading...
Έχασε την βαλίτσα του στο αεροπλάνο ο υπουργός και αναγκάστηκε να συμβιβαστεί για την συνάντησή του με τον Τζορτζ Όσμπορν στο Λονδίνο, σύμφωνα με τη Δανάη Στράτου
Ο λόγος για την πολυσυζητημένη εμφάνισή του στην συνάντηση με τον βρετανό ομόλογό του, για την οποία γράφτηκαν ολόκληρα άρθρα σε πλήθος βρετανικών εφημερίδων, και όχι μόνο.

«Ήταν δανεικό το μπουφάν» γράφει με ανάρτησή της στα social media η Δανάη Στράτου, καθώς ο Γιάνης Βαρουφάκης έχασε την βαλίτσα του στο αεροπλάνο!

«Για κάποιον που γνωρίζει: Η απάντηση είναι απλή, έχασε την βαλίτσα του στο αεροδρόμιο. Ο Γιάνης δεν φορά γραβάτες, αλλά είναι πάντα στυλάτος, αυτή την φορά ωστόσο το look του είναι ελαφρώς παράξενο γιατί φορά ένα δανεικό μπουφάν, ενώ αναγκάστηκε να αγοράσει ένα πουκάμισο την τελευταία στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά η κυρία Στράτου.

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!