Έχει ξεφύγει ο κόσμος! Στην φυλακή 16χρονος που ΒΙΑΣΕ 12χρονη

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 16χρονος Jordan Watson ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το βιασμό κατ’επανάληψιν ενός 12χρονου κοριτσιού, αλλά και για τις επιθέσεις σε δύο άλλα κορίτσια.

Σύμφωνα με τη Mirror ο Watson ξεκίνησε να κακοποιεί την 12χρονη πριν από δύο χρόνια, όταν εκείνος ήταν 14 ετών, στο Dunfermline της Σκωτίας. Σε διάστημα περίπου 6 μηνών ο ανήλικος βίασε το κορίτσι αρκετές φορές.

Τον Δεκέμβρη του 2012 και τον Απρίλη του 2013 επιχείρησε να βιάσει δύο άλλα κορίτσια, σύμφωνα με τις αρχές, ηλικίας 9 και δέκα ετών.

loading...

Ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις του.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε 33 μήνες στη φυλακή, ενώ θα παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, αναφέρει το δημοσίευμα.

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!