Άσχημα νέα για πασίγνωστο τραγουδιστή! Δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Πολύ άσχημα τα νέα για τον διάσημο τραγουδιστή, ο οποίος εδώ και τρεις μήνες δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Κάνει χημειοθεραπείες και σύμφωνα με  την διάγνωση των γιατρών, ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον, έχει καρκίνο στη γλώσσα.

Το γνωστό συγκρότημα μέσω της ιστοσελίδας του ανακοίνωσε ότι: «Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Μπρους επισκέφτηκε τον γιατρό του για ένα τσεκ απ ρουτίνας. Αυτό οδήγησε σε περαιτέρω τεστ και βιοψία, από όπου αποκαλύφθηκε ο κακοήθης όγκος στη γλώσσα του. Χθες, ολοκληρώθηκε η θεραπεία με χημειοθεραπείες και ακτινολογίες. Ο όγκος διαγνώσθηκε σε αρχικό στάδιο και η πρόγνωση είναι αρκετά καλή… ο Μπρους είναι καλά, λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις…».

54599b3360edc6b90eda3461b4f5641f_L

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια