Άγριο Θρίλερ: Στο στόχαστρο μπράβων Γιώργος & Φαίη! Απίστευτη αποκάλυψη από τον παρουσιαστή!

Δεν μπορεί να χωνέψει την απάτη σε βάρος του, αλλά είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει μόνο τις νόμιμες οδούς.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES
Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει σταματήσει να τον καίει. Και πώς να μη συμβαίνει αυτό όταν έχασε τους κόπους μιας ζωής και κόντεψε να πεθάνει από τη στενοχώρια του; Δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό του το μούδιασμα που ένιωσε όταν πληροφορήθηκε ότι τα χρήματα που είχε επενδύσει, πιστεύοντας έναν φίλο του χρηματιστή, είχαν κάνει φτερά. Ένα μούδιασμα που θα εξελισσόταν σε εγκεφαλικό, αφού δεν μπορούσε να μιλήσει και αν δεν υπήρχε η άμεση παρέμβαση ενός φίλου του γιατρού και της Σάσας Σταμάτη, κανείς δεν γνωρίζει τι θα είχε συμβεί.

 

 

Σε κάθε παρόμοιο θέμα, με πρωταγωνιστές δηλαδή ανθρώπους που έχουν εξαπατηθεί και τους έχουν «φάει» λεφτά, ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ ευαίσθητος αφού σκέφτεται τη δική του περιπέτεια, κάτι που φάνηκε και στην περίπτωση του Μίλτου Μακρίδη αλλά και σε αυτή της Βίκυς Καγιά, και φωνάζει για απονομή Δικαιοσύνης.
Ο παρουσιαστής κίνησε αμέσως όλες τις νόμιμες διαδικασίες και είναι αποφασισμένος όχι μόνο να πάρει πίσω τα λεφτά του (γύρω στα 250.000 ευρώ) αλλά να βάλει τον χρηματιστή «φίλο» του πολλά χρόνια στη φυλακή, αφού οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πολύ βαριές και κακουργηματικού χαρακτήρα. Στο πλευρό του φυσικά και η Φαίη Σκορδά η οποία δεν είναι διατεθειμένη να γίνει ούτε βήμα πίσω και στέκεται δίπλα στον Γιώργο σε αυτή τη μεγάλη μάχη.

Με το… αζημίωτο
Η ιστορία του Λιάγκα πάντως φαίνεται πως… συγκίνησε και άλλους που έβαλαν στο μάτι το διάσημο ζευγάρι. Ποιοι ήταν αυτοί; Μα φυσικά νονοί της νύχτας που πλησίασαν τον παρουσιαστή για να τον βοηθήσουν (με το αζημίωτο βέβαια) να πάρει πίσω τα χρήματά του.
Απίστευτο; Κι όμως πέρα για πέρα αληθινό, αφού είναι άλλωστε κλασική τακτική των νονών με τους μπράβους τους σε θέματα επίλυσης οικονομικών διαφορών. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη μάλιστα επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον παρουσιαστή που δεν δίστασε να πει ότι τον πλησίασαν κάποιοι και του πρότειναν να βάλει μπράβους για να διεκδικήσει τα λεφτά του! Εκείνος όμως ήταν ανένδοτος όπως και η Φαίη και αποφάσισαν να ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες, έχοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.

 

 

loading...

«Είναι πολύ σημαντικός πυλώνας της Δημοκρατίας η Δικαιοσύνη. Με αδικεί κάποιος, μου παίρνει τα λεφτά και αντί να βάλω έναν μπράβο να του τα πάρω πίσω, που είναι η εύκολη λύση, πάω στη Δικαιοσύνη. Γιατί οι περισσότεροι λύνουν τους λογαριασμούς τους με καθεστώτα νονών της νύχτας. Σου λέει ο άλλος «αφού δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα βάλω έναν μπράβο να τον δείρει για να πάρω τα λεφτά πίσω»», είπε σε πολύ έντονο ύφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του για να έρθει στη συνέχεια η αποκάλυψη. «Εμένα δεν με πλησίασαν να το κάνω; Δεν μπορούσα να το κάνω; Έτσι είναι. Αλλά εγώ πιστεύω στη Δικαιοσύνη. Μέχρι να πεθάνω. Γιατί βλέπω ότι πριν από το θάνατό μου θα τελειώσει αυτή η ιστορία». Η Μαίρη Συνατσάκη τα έχασε με την αποκάλυψη, ενώ η Φαίη Σκορδά αμέσως «γύρισε» το θέμα στην εγκυμοσύνη της Καγιά για να ηρεμήσει ο άντρας της και να μη συνεχίσει γύρω από το θέμα των νονών και των μπράβων.
Διαβάστε περισσότερα στο YES που κυκλοφορεί

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!