ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΟΚ από τον Άγιο Παΐσιο για το Μνημόνιο 3 του Αλέξη Τσίπρα, τους “ΑΝΤΑΡΤΕΣ” του ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ!!! Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν… να μην έχετε!

Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν… να μην έχετε!

Ιδού τι ανέφερε συγκεκριμένα εν έτει 1993 ο μεγάλος αυτός Έλληνας και Χριστιανός για τα σημερινά μας πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά χάλια (η μαρτυρία περιλαμβάνεται στο έργο του Νικόλαου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος- Μαρτυρίες προσκυνητών», που πραγματεύεται τα όσα θαυμαστά είπε και έκανε ο προφήτης της σύγχρονης Ρωμηοσύνης):

«Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί»!

Παρεμφερή με τα παραπάνω είναι και τα όσα λέγεται ότι είπε ο Παΐσιος λίγο καιρό προ της κοιμήσεώς του. Αυτά είναι εξίσου εντυπωσιακά και έχουν ως εξής:«Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν… να μην έχετε! Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες»!…

Χρειάζεται άραγε ιδιαίτερη ανάλυση στα παραπάνω εκπληκτικά (που ειπώθηκαν τόσα χρόνια πριν!); Αμφιβάλλει σήμερα κανένας λογικός άνθρωπος ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σαν να μην… υπάρχει;!

Είπε επίσης ο Παΐσιος τα εξής προ περίπου εικοσαετίας (μαρτυρία από το βιβλίο «Σκεύος εκλογής» του Ιερομόναχου Χριστόδουλου Αγιορείτου): «Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία; Τους μωραίνει ο Θεός κι αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία, το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν»…

Παραθέτουμε επίσης τα όσα εκπληκτικά είπε ο Παΐσιος το… 1983 (!) και τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε σήμερα, με τον θάνατο του λαομίσητου και διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού συστήματος στην Ελλάδα (παρατίθεται στο ως άνω έργο του κ. Ζουρνατζόγλου):

«Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή. Τότε όμως θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί, αλλά και το ΚΚΕ»!

Ενώ κάποια άλλη φορά είπε και τα εξής επίσης δραματικά, που όμως κρύβουν την τόσο αισιόδοξη προοπτική της εμφάνισης της πανελλήνιας εκείνης δύναμης, που θα οδηγήσει τη χώρα μας μπροστά και ψηλά στον 21ο αιώνα:

«Τα χρόνια εκείνα τόσο απογοητευμένος θα είναι ο κόσμος από τους πολιτικούς των δύο μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί και θα τους διώξει, και θα ζητήσει στη θέση τους να έρθει ο Βασιλιάς! Κι εκείνος δεν θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού»!…

 

 

Πηγή