Δεν είναι λίγοι, αυτοί που χρησιμοποιούν την επιστήμη με σκοπό να καταρρίψουν το Χριστιανισμό. Η Βίβλος βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, που όλοι πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους.
Πρόσφατα, μια ομάδα επιστημόνων βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν αναμφισβήτητα την ύπαρξη του Ιησού Χριστού. Έτσι, ακόμη και οι δύσπιστοι δεν θα μπορέσουν να αμφισβητήσουν αυτές τις επιστημονικές αποδείξεις.

Τι ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι; Τον τάφο του αδελφού του Ιησού, James. Αυτό είναι μια από τις αρχαιολογικές αποδείξεις ότι ο Ιησούς ήταν ο Υιός του Θεού, και ανακαλύφθηκε το 2002. Εκτός από αυτό όμως, ανακαλύφθηκε και το οστεοφυλάκιο του Καϊάφα, το 1990.

Νέοι μελετητές της Διαθήκης, επαλήθευσαν ότι αυτοί οι τάφοι είναι πραγματικοί, αν και κάποιοι σκεπτικιστές για κάποιο λόγο εξακολουθούν να το αμφισβητούν. Ο Hutchinson πάντως, εξακρίβωσε πως ότι αναφέρεται στη Βίβλο ταιριάζει τέλεια με τα αντικείμενα που βρέθηκαν.

«Κανείς δεν μίλησε για αυτά τα ευρύματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Απλά επαναλαμβάνουν τις θεωρίες για τον Ιησού και τα Ευαγγέλια και ότι πληροφορίες ξέραμε ήδη», δήλωσε ο Hutchinson.

Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και των μουσουλμάνων, περιγράφουν τον Ιησού ως καλό άνθρωπο, όπως ακριβώς καταγράφεται και στην αποκάλυψη του Ιωάννη, αλλά οι σκεπτικιστές λένε ότι θα μπορούσε να είναι ψεύτης ή τρελός.

Ο Ιησούς ήταν ακριβώς όπως των περιγράφουν τα Ευαγγέλια. Ένας φλογερός, θαρραλέος, χαρισματικός λαϊκιστής, που με τα έργα του κήρυξε τη βασιλεία του Θεού.

 

Πηγή

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια