Εξιτήριο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη από το νοσοκομείο: «Είναι ένα ακόμα θαύμα στη ζωή του Κωνσταντίνου»

«Εμείς σήμερα κάνουμε Ανάσταση. Είναι ένα ακόμα θαύμα στη ζωή του Κωνσταντίνου… Ένα θαύμα ήταν ότι γλίτωσε ξημερώματα Χριστουγέννων και ένα ακόμα θαύμα ήταν ότι μέσα στην εντατική όταν είχε συμπληρώσει τις 57 μέρες αντιμετώπισε τις λοιμώξεις…» δήλωσε η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη ???????

Πενήντα επτά ημέρες έμεινε στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του και σήμερα έλαβε εξιτήριο, ώστε να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

«Εμείς σήμερα κάνουμε Ανάσταση. Είναι ένα ακόμα θαύμα στη ζωή του Κωνσταντίνου… Ένα θαύμα ήταν ότι γλίτωσε ξημερώματα Χριστουγέννων και ένα ακόμα θαύμα ήταν ότι μέσα στην εντατική όταν είχε συμπληρώσει τις 57 μέρες αντιμετώπισε τις λοιμώξεις…» δήλωσε η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του αγαπημένου της συζύγου.

Με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής η υγεία του σήμερα έχει ως εξής:

«Αναγνωρίζει τα πρόσωπα, τη γυναίκα του, τους γιατρούς, δεν μπορεί να μιλήσει γιατί έχει ακόμα τραχειοστομή και θα συνεχίσει να έχει και τις επόμενες μέρες. Τρέφεται κανονικά, στάθηκε στα πόδια του, κάθεται καθιστός σε καρέκλα, αλλά η εγκεφαλική βλάβη που έχει, δεν δίνει ακόμα εντολή για να κάνει τα πρώτα του βήματα…»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Πηγή: diaforetiko