Συστατικά
- 2 πρέζες ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1200 ml γάλα
- 500 γρ. αλεύρι
- 8 αυγά
- λίγο λάδι για το λάδωμα του τηγανιού
30 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
1
Βαθμός Δυσκολία
Μέθοδος Εκτέλεσης
Η καλύτερη συνταγή για κρέπες!!!
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
- Βάζουμε μία μεμβράνη στο μπολ και αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο.
- Ετοιμάζουμε τις κρέπες στο τηγάνι τηγανίζοντας σε λαδωμένο τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία (για την κάθε κρέπα βάζουμε μια βαθιά κουτάλα, τη γεμίζουμε με το μείγμα και τη ρίχνουμε στο τηγάνι).
Tip
Καλό θα είναι να έχετε ένα μικρό τηγάνι για τις κρέπες…!
Πηγή: akispetretzikis.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!