ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
Search
Τηγανητό παγωτό

Τηγανητό παγωτό

Για να εντυπωσιάσετε και να δροσιστείτε… ζεστά

Υλικά

  • 4 φύλλα κρούστας (ζύμη ψυγείου, όχι κατεψυγμένα )
  • 350 γρ. παγωτό βανίλια
  • 30 γρ. λιωμένο βούτυρο
  • λάδι για το τηγάνισμα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • ξηρούς καρπούς (προαιρετικά)

Εκτέλεση

1. Βουτυρώνουμε καλά ένα φύλλο.

2. Τοποθετούμε 2 μικρές μπάλες παγωτού χαμηλά κάτω, στο κέντρο του φύλλου.

3. Διπλώνουμε το φύλλο και από τις δύο πλευρές μέχρι την μέση.

4. Βουτυρώνουμε ξανά το φύλλο και το τυλίγουμε.

5. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα.

6. Τοποθετούμε τα τυλιγμένα παγωτά στην κατάψυξη για μια ώρα τουλάχιστον.

7. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι (πρέπει να είναιπολύ καυτό, περίπου 170 βαθμούς, για να ψηθεί γρήγορα και να μην λιώσει το παγωτό που είναι στο κέντρο).

8. Τηγανίζουμε το παγωτό μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

9. Γαρνίρουμε με μέλι και ξηρούς καρπούς και σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή: senaria

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια