Υλικα

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί σαντυγί
1 – 2 πακέτα μπισκοτα πτι-μπερ (ανάλογα το σκεύος που θα το φτιάξετε)
λίγο γάλα

Εκτελεση

Χτυπάμε στο μίξερ για 10 λεπτά περιπου το ζαχαρούχο γάλα με την σαντυγι μέχρι να γίνει κρέμα.
Βουτάμε τα μπισκότα μας στο γάλα να μαλακώσουν λίγο και τα στρώνουμε στην πιατέλα μας.
Βάζουμε μία στρώση κρέμας και μέτα άλλη μία στρώση μπισκότων και μετά πάλι κρέμα.
Πασπαλίζουμε από πάνω με τρούφα,ξηρους καρπους φρουτα,οτι τραβαει η ορεξη μας
Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Μπορειτε να βαλετε και μια κουταλια μερεντα αν θελετε στη κρεμα και να γινει σοκολατενιο!!!

Πηγή: daddy-cool.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ   * Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά.
loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια