Υλικά

  • 1/2 κούπας γάλα εβαπορέ
  • 1 κούπας ηλιέλαιο
  • 1/2 κ.γ. ζάχαρη
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. λεμονοχυμό
  • 1 κ.γ. ξύδι

Πεντανόστιμη Μαγιονέζα σε 5 λεπτά Χωρίς Αυγά!! Να την δοκιμάσετε οπωσδήποτε αξίζει !!!

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι, χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα με λίγο από το λάδι (1/3)* για 1 λεπτό

Προσθέτουμε πάλι λίγο από το λάδι και συνεχίζουμε να χτυπάμε

Θα παρατηρήσετε, ότι το μείγμα, από υγρό αρχίζει σιγά-σιγά να πήζει καθώς το λάδι πλέον ενσωματώνεται σ’ αυτό και δημιουργείται η μαγιονέζα.

Τέλος προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και χτυπάμε για άλλο 1 λεπτό

*Το λάδι το προσθέτουμε σταδιακά, σε 3 δόσεις

Δοκιμάσετε οπωσδήποτε αξίζει!!

[via]

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια