Δεν θα αγαπήσετε μόνο τον τρόπο με τον οποίο το φτιάχνει αλλά θα λατρέψετε και την γεύση του. Το παγωτό ψωμί ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά μόλις το δοκιμάσετε θα τρέξετε να το αγοράσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 2 φλιτζάνια μαλακό παγωτό βανίλια. Απλά αφήστε το έξω για λίγο ή βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα για να μαλακώσει. Το δεύτερο συστατικό; Ένα κύπελλο και ένα μισό αλεύρι που φουσκώνει. Αυτό ήταν!

Τώρα αυτό μπορείτε να το τροποποιήσετε όπως μπορείτε και να προσθέσετε το δικό σας αγαπημένο φρούτο στο μίγμα, όπως τα βατόμουρα. Διαφορετικά, μόλις βάλετε αυτά τα δύο συστατικά, τα βάζετε σε ένα λαδωμένο ταψί, ψήνετε στους 350 βαθμούς για 35 λεπτά και εκεί γίνεται κάτι το μοναδικό..το πιο τέλειο ψωμί που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

 

 

Πηγή

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια