ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Χαμός στο Mega: Η Μαρία Σολωμού ΕΦΤΥΣΕ τον Ουγγαρέζο! [video]

Χαμός στο Mega: Η Μαρία Σολωμού ΕΦΤΥΣΕ τον Ουγγαρέζο! [video]

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στο Ουγγατσάλεντς και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου…

Την ρώτησε αν υπάρχει κάποια εκπομπή που δεν θα πήγαινε, η ηθοποιός τόνισε ότι δεν θα πήγαινε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ποτέ δεν θα έπαιζε επιθεώρηση… και δεν δίστασε να αναφέρει ότι κινδυνεύει η τράπεζα να της πάρει το σπίτι.

Όταν δε ο Δημήτρης την ρώτησε αν θα είχε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη είπε «Ποιος είναι αυτός;». Και επειδή η Μαρία δεν μασάει τα λόγια της και ο παρουσιαστής την έχει για τσαμπουκαλού την ρώτησε αν έχει φτύσει στα μούτρα κάποιου και εκείνη αμέσως τον έφτυσε!

 

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Related posts