Φυσικό εμβόλιο κατά της εποχικής γρίπης

Κατά την περίοδο των κρυολογημάτων και των ιώσεων, σίγουρα πρέπει…
να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Εδώ είναι ό, τι χρειάζεστε, προκειμένου να προετοιμάσεται μια βόμβα προστασίας από τους ιούς.

Συστατικά που απαιτούνται:

1 λεμόνι

200 ml 100% φυσικό μέλι

1 Ρίζα τζίντζερ

Τρόπος παρασκευής:

Ψιλοκόβουμε το τζίντζερ και το λεμόνι σε μικρά κομμάτια, στη συνέχεια, τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ και τα ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε ξανά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα καθαρό γυάλινο βάζο, το οποίο θα πρέπει να είναι καλυμμένο με ένα καπάκι και το φυλάγουμε στο ψυγείο.

Τρόπος κατανάλωσης:

Καταναλώνουμε 1 κουταλιά του μίγματος σε καθημερινή βάση.

Μπορείτε να προσθέσετε αυτό το φάρμακο στο τσάι σας ή σε άλλα ζεστά ροφήματα.

Εκτός από την υπέροχη γεύση του, διαθέτει και μια πληθώρα από οφέλη για την υγεία.

 

 

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι’αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι’αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια