Φρίκη! Έσερνε επί δύο χιλιόμετρα με το αμάξι του δεμένο σκύλο για να το θανατώσει!

Φρίκη! Έσερνε επί δύο χιλιόμετρα με το αμάξι του δεμένο σκύλο για να το θανατώσει!

Σοκ και οργή προκαλεί η ενέργεια αγνώστου να σύρει ένα σκύλο από το δημοτικό διαμέρισμα του Πύργου Σκουροχώρι, ως το δάσος της Σκαφιδιάς και να το παρατήσει εκεί καταδικάζοντας το σε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης με τον θύτη να προβαίνει στην αδιανόητη αυτή πράξη θεωρώντας, ίσως, πως η βροχή που έπεφτε θα ξέπλενε το αίμα του άμοιρου ζώου.
Φιλόζωοι αντιλήφθηκαν τα αίματα που υπήρχαν στο δρόμο του Σκουροχωρίου και ακολουθώντας τις κηλίδες αίματος -σε απόσταση

περίπου 2 χιλιομέτρων- έφτασαν στο δάσος της Σκαφιδιάς. Εκεί, σε ένα ξέφωτο αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.
Το άμοιρο ζώο κείτονταν παγωμένο και γεμάτο πληγές στα πόδια και το κεφάλι, πληγές που έγιναν όταν ο αχαρακτήριστος «άνθρωπος» το έσερνε δεμένο και ανυπεράσπιστο στον τόπο της εκτέλεσής του…

Τα κρούσματα βασανισμού ζώων έχουν αυξηθεί ραγδαία, καθώς «συνάνθρωποί» μας διαλέγουν να ξεσπάσουν τα πιο αρρωστημένα ένστικτά τους σε ανυπεράσπιστα ζωάκια.
Νόμοι που προστατεύουν τα ζώα έχουν θεσπιστεί στη χώρα μας. Η καταγγελία μας στην αστυνομία, αν αντιληφθούμε κάποιο τέτοιο περιστατικό, θα σώσει σίγουρα το επόμενο ζωάκι – υποψήφιο θύμα, καθώς οι αστυνομικοί, όπως πάντα, θα ερευνήσουν μεθοδικά και θα επιλύσουν ένα τέτοιο σοβαρό και αποτρόπαιο ζήτημα.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : http://iliapress.gr

Related posts