ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Πέντε ώρες έκανε αυτοψία ο ιατροδικαστής

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Πέντε ώρες έκανε αυτοψία ο ιατροδικαστής

Φως στα αίτια του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής, Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο οποίος θα διενεργήσει τη νεκροψία-νεκροτομή.

Ο κ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, όπου εντοπίσθηκε η σορός, επί πέντε ώρες μαζί με αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης και παρουσία εισαγγελέα διενήργησε αυτοψία στον χώρο, προκειμένου να ερευνηθούν και να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του 20χρονου. «Έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές» δήλωσε συγκλονισμένος ο Γιώργος Βιβιαδάκης, θείος του Βαγγέλη, ο οποίος κλήθηκε από την αστυνομία να αναγνωρίσει τον ανιψιό του.

Όπως είπε, η οικογένεια πίστευε πως το παιδί μπορεί να είναι στη ζωή, καθώς «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή είχε γίνει εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό του σπουδαστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

διαβάστε Τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts