ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Υποψήφια του Ποταμιού ποζάρει στο… ποτάμι! (pics)

Υποψήφια του Ποταμιού ποζάρει στο… ποτάμι! (pics)

Από νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, βρέθηκε στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη. Η Στέλλα Τσιούχα από το Δίον Πιερίας, σπούδασε νοσηλευτική προκειμένου να επιτελεί έργο και να προσφέρει τη βοήθειά της εργαζόμενη σε ένα δημόσιο νοσοκομείο.

Εργάστηκε ως μοντέλο για ένα μικρό διάστημα όταν έπειτα από την παρουσίαση μιας επίδειξης μόδας, άνθρωποι του χώρου γοητεύτηκαν από την τσαχπινιά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της και της πρότειναν να συνεργαστούν για διαφήμιση επώνυμων ρούχων.  

Η επαφή της με την πολιτική ξεκίνησε στα 17 της χρόνια, όταν έγινε μέλος στην Νεολαία του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που θαύμαζε.

 

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : sdna.gr

Related posts