ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΤΩΡΑ: Ο Πάνος Καμμένος έσπασε τις Γκρίζες ΖΩΝΕΣ καταθέτοντας στεφάνι στον τόπο της θυσίας των ΙΜΙΩΝ!

ΤΩΡΑ: Ο Πάνος Καμμένος έσπασε τις Γκρίζες ΖΩΝΕΣ καταθέτοντας στεφάνι στον τόπο της θυσίας των ΙΜΙΩΝ!

 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ.

Είναι μια ιστορική στιγμή, πέραν απο τις ανούσιες παραστάσεις σε μνημεία και τους βαρύγδουπους λόγους πολιτικών.

Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με το olympia.gr, είναι ο μόνος υπουργός μετά από 19 χρόνια που κατέθεσε στεφάνι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ οι σύγχρονοι Λεωνίδες. Εκεί που την σημαία θα την έπαιρνε ο αέρας για να αρχίσει ο χορός της μίζας του φαύλου σημιτικού καθεστώτος. Κατά την διάρκεια της πτήσης στο σημείο, δυο τουρκικά F- 16 αποπειράθηκαν να δημιουργήσουν επεισόδιο, τράπηκαν όμως σε φυγή από την άμεση παρέμβαση των Ελλήνων Ικάρων.

Για πρώτη φορά μετά την θυσία, οι ψυχές των ηρώων τιμήθηκαν από το Ελληνικό κράτος που εφάρμοσε την έμπρακτη παρακαταθήκη:

ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : makeleio.gr

Related posts