Ξέρατε ότι ο χυμός που βρίσκεται στην κονσέρβα σολομού, προέρχεται κατευθείαν από το ίδιο το ψάρι;
Αυτό τον κάνει πολύ καλή πρώτη ύλη για τα πιάτα με σολομό αφού μπορείτε να τον βράσετε ή να τον ψήσετε στο ίδιο του το ζουμί και να απογειώσετε τη γεύση του.
Ο ζωμός που υπάρχει στην κονσέρβα με τόνο, όμως, δεν προέρχεται μόνο από το ίδιο το ψάρι αλλά του προσθέτουν λάδι ή νερό κατά την διάρκεια της διαδικασίας κονσερβοποίησης, οπότε καλό είναι να τον στραγγίζετε πριν τον χρησιμοποιήσετε.
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!