ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Το ποίημα που αφιέρωσε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ποια είναι η επική αντίδραση της Προέδρου; (VIDEO)

Το ποίημα που αφιέρωσε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ποια είναι η επική αντίδραση της Προέδρου; (VIDEO)

Επεισοδιακά ξεκίνησε η συνεδρίαση στη Βουλή καθώς λίγο πριν από τις 11 το πρωί η κ. Κωνσταντοπούλου πήρε θέση στο προεδρείο της Βουλής και ξεκίνησε την καταμέτρηση των βουλευτών. Είδε ότι ήταν 57 και αποφάσισε, δεκάλεπτη διακοπή προκειμένου να συμπληρωθεί η πλειοψηφία επί των παρόντων.

Η απόφαση της προέδρου της Βουλής να διακόψει τη συνεδρίαση λόγω μη απαρτίας προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων ΝΔ, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε οι συνεδριάσεις να ξεκινούν στην ώρα τους και με αφορμή το γεγονός ότι στο υπό συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης υπάρχουν διατάξεις που αφορούν το bullying απευθυνόμενος στην κ. Κωνσταντοπούλου της είπε χαρακτηριστικά: «Δεν δεχόμαστε bullying από εσάς κ. πρόεδρε».

Σε ανάλογο κλίμα ο Γ. Κουτσούκος από το ΠΑΣΟΚ μίλησε για «ώρα Κωνσταντοπούλου» αναφερόμενος στην καθυστέρηση.

Στο μεταξύ ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, όταν εισήλθε στην αίθουσα η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σηκώθηκε και της απήγγειλε ένα… ποίημα του Γ. Δροσίνη.
Το ποίημα ήταν το εξής:
«Σε καρτερούσα
και είπα να τη
μα ήταν η αυγούλα στις κορυφές
και η αμυγδαλιά στο μονοπάτι
μα ήταν ίδιες και οι τρεις σαν αδελφές»
Η συνεδρίαση αφορά το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά στην κατάργηση των φυλακών τύπου Γ.’

 

 

 

 

 

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts