Search
geriko skili

Το πιο ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ βίντεο που έχεις δει! – Ένα γέρικο σκυλί ΦΕΥΓΕΙ από το σπίτι όταν…

Το » Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα σκυλί »

είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους από τον Eduard Nazarov και προσαρμόστηκε από ένα ουκρανικό λαϊκό παραμύθι.

Η ταινία κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Δανία (1983) και ένα ειδικό βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων στη Γαλλία (1983).

Στη ταινία πρωταγωνιστεί ένα γέρικο σκυλί, το οποίο δεν μπόρεσε να προστατεύσει το σπίτι του ιδιοκτήτη του όταν εισέβαλε ένας ληστής. Το αποτέλεσμα ήταν ο ιδιοκτήτης να το κλωτσήσει και να το πετάξει έξω από το σπίτι.

 

Μη μπορώντας να αντέξει αυτή την απώλεια, ο σκύλος αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Ένας γκρίζος λύκος όμως τον βλέπει, σταματά την αυτοκτονία και καταστρώνει ολόκληρο σκηνικό για να πάρουν οι ιδιοκτήτες το σκυλί πίσω στο σπίτι.

Ο λύκος πράγματι τα κατάφερε και έτσι ο σκύλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του με ένα πρωτότυπο τρόπο.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *