Το μεσημέρι οι ανακοινώσεις για τα αίτια του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Το μεσημέρι οι ανακοινώσεις για τα αίτια του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Το μεσημέρι αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με τα αίτια του θανάτου του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, η σορός του οποίου βρέθηκε την Κυριακή 800 μέτρα περίπου μακριά από τη σχολή του στα Ιωάννινα, 38 μέρες μετά την εξαφάνισή του.

Ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, που εξέτασε τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δήλωσε την Κυριακή ότι υπάρχουν κάποια ευρήματα, τα οποία θα πρέπει να επιβεβαιωθούν εργαστηριακά προκειμένου να προβεί σε ανακοινώσεις.

Τα πρώτα στοιχεία πάντως «δείχνουν» αυτοχειρία, καθώς στο δεξί χέρι του Βαγγέλη φέρεται να βρέθηκε μία τομή, ενδεχομένως με το μαχαίρι το οποίο βρέθηκε κοντά στη σορό του, που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 20χρονος φοιτητής ήταν αριστερόχειρας πιθανόν να αποτελεί το «κλειδί» του μυστηρίου.

Πάντως, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει εισαγγελική εντολή για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts