ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Το κανάλι στο Μάντσεστερ που έγινε η μεγαλύτερη μπανιέρα του κόσμου κατά… λάθος (Φωτογραφίες)

Το κανάλι στο Μάντσεστερ που έγινε η μεγαλύτερη μπανιέρα του κόσμου κατά… λάθος (Φωτογραφίες)

Το κανάλι Ashton στο Μάντσεστερ μετατράπηκε για λίγες ώρες σε μία τεράστια μπανιέρα γεμάτη σαπουνάδες και αφρούς.

Το πρωτόγνωρο αυτό το θέαμα δημιουργήθηκε μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε βιομηχανία χημικών που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το κανάλι.

Το νερό από τα πυροσβεστικά οχήματα ανακατεύτηκε με τα χημικά που βρισκόταν στο χώρο του εργοστασίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αφρός που διέρρευσε σε κανάλι μήκους τριάντα μέτρων.

Πάντως, οι Αρχές διεξάγουν έρευνα αν το τοξικό μείγμα μόλυνε το νερό και αν αποτελεί κίνδυνο για τα ψάρια και τους ζωντανούς οργανισμούς που βρίσκονται στο κανάλι.

 

 

 

 

 

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts