ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
Search
_Media_Default_Ad__ggg (1)

«Το ευχάριστο γεγονός θα ανακοινωθεί με το που θα γίνει»(VIDEO)

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη δια στόματος Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη έλειπε για άλλη μια μέρα από την εκπομπή της, αφού έχει «μπει» στο μήνα της και ετοιμάζεται ναφέρει στον κόσμο το 4ο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

BΒέβαια, το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαρτίου, πολλοί έσπευσαν, να πουν ότι η παρουσιάστρια γέννησε, αλλά τελικά εκείνη, έβαλε τέλος στις φήμες, με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Έτσι το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, αναφέρθηκε στην «παραφιλολογία», που υπήρξε γύρω από την γέννηση του μωρού της Ελένης: : «Κοιτάξτε η Ελένη είναι σπίτι. Σας ευχαριστεί πολύ για τις ευχές, για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον, αλλά όπως μας είπε και όπως καταλαβαίνουμε όλοι το πολύ ευχάριστο γεγονός, που επίκειται θα ανακοινωθεί με το που θα γίνει, δεν έχει γίνει ακόμα. Έστειλε ένα twitter ήδη χθες και το βλέπετε εδώ… Μόλις γίνει θα το μάθετε! Είναι συγκινημένη με τις ευχές του κόσμου…». Ενώ οΓρηγόρης Γκουντάρας πήρε το λόγο και τόνισε ότι: «Η ίδια αγωνιά για τον ερχομό του παιδιού της και μαζί και εμείς»!

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *