ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Το άγνωστο τάμα της Μαρινέλλας – Ο Γολγοθάς της τραγουδίστριας…

Το άγνωστο τάμα της Μαρινέλλας – Ο Γολγοθάς της τραγουδίστριας…

Η Μαρινέλλα έχει βαθιά πίστη και λίγοι είναι αυτοί που…
γνωρίζουν, όπως λέγεται στον καλλιτεχνικό χώρο, το τάμα που είχε κάνει εδώ και χρόνια στον Όσιο Πατάπιο στο Λουτράκι.

Αν και πριν από μερικές μέρες η μεγάλη ερμηνεύτρια εθεάθη στη Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση, εδώ και κάποια χρόνια έχει κάνει τάμα στον Όσιο Πατάπιο, καθώς η κόρη της Τζωρτζίνα πέρασε μια περιπέτεια με τον καρκίνο.

Στον θαυματουργό Όσιο Πατάπιο προσέτρεξε η Μαρινέλλα και με δάκρυα στα μάτια του ζήτησε να προστατέψει τη μοναχοκόρη της. Ήταν ένας Γολγοθάς που τον κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε και ευτυχώς οι δύσκολες στιγμές ανήκουν πια στο παρελθόν όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν. Η Μαρινέλλα δεν ξεχνάει το τάμα της και κάθε Μεγάλη Εβδομάδα αθόρυβα στολίζει μαζί τον Επιτάφιο.

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts