Του κόσμου τα παράξενα: Πληρώνεται για να τον πυροβολούν!!!

Του κόσμου τα παράξενα: Πληρώνεται για να τον πυροβολούν!!!

Ένας άνδρας βγάζει πάνω από 55.000 ευρώ το χρόνο, εργαζόμενος ως δοκιμαστής του paintball.
Ο Τζόρνταν Γουίλς επικράτησε μεταξύ 10.000 υποψηφίων από όλο τον κόσμο και πήρε τη συγκεκριμένη θέση.

Ο ετήσιος μισθός του είναι 55.223 Ευρώ. Ο 19χρονος φοιτητής του «Kingston University», επιλέχθηκε από την «UK Paintball».

Κάθε εβδομάδα βρίσκεται στο στόχαστρο για να δοκιμαστεί πάνω του η ασφάλεια των σφαιρών χρώματος. Ο ίδιος θεωρεί χειρότερη την αναμονή μέχρι να του «ρίξουν» παρά τον πόνο, που κρατάει αρκετά δευτερόλεπτα, ενώ δεν ανησυχεί για τα σημάδια.

 

dokimastis

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : http://www.strange-news.gr/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD/

Related posts