Search
skilos

Τον εγκατέλειψαν πριν από 2 χρόνια και ακόμα περιμένει εκεί τους δικούς του!

Έξω από το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην Καλλιθέα της Αθήνας επί της οδού Θησέως πριν από δύο χρόνια κάποιος εγκατάλειψε τον Οδυσσέα αφού τον έδεσε εκεί σ’ ένα κάγκελο. Το ζώο το βρήκαν οι περίοικοι και οι υπάλληλοι της επιχείρησης και κατάλαβαν πολύ γρήγορα ότι αυτό το πλάσμα είχε εγκαταλειφθεί από τους κηδεμόνες αλλά και ότι αρνούνταν να μετακινηθεί από το σημείο όπου το παράτησαν.

Είναι πραγματικά σαν να περιμένει εδώ και τόσο καιρό τους δικούς του να γυρίσουν να τον πάρουν. Ο Οδυσσέας έχει και τροφή και νερό. Ειδικά οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ τον προσέχουν καθώς και φιλόζωοι γείτονες, που του αγόρασαν και σπιτάκι ώστε να μπαίνει εκεί και να προστατεύεται από το κρύο.

Σταδιακά ο Οδυσσέας που είναι πολύ διστακτικός με τους ξένους άρχισε να εμπιστεύεται εκείνους που τον πρόσεχαν. Όμως ακόμα και τώρα δεν προσεγγίζει όποιους δεν ξέρει.

Αυτό που λείπει από το ζώο είναι η ανθρώπινη συντροφιά, η οικογένεια. Δεν πεινάει, δεν διψάει, δεν είναι άρρωστο χρειάζεται όμως τη δική του οικογένεια και όσοι που τον προσέχουν τόσα χρόνια πασχίζουν να του βρουν ένα καλό σπιτικό. Εκείνους δηλαδή που δεν θα τον εγκαταλείψουν δεν θα τον κάνουν να ορφανέψει ξανά.

Αν θέλετε να βοηθήσετε τον Οδυσσέα υιοθετώντας τον καλέστε την Ιωάννα στο τηλέφωνο 6906699169 ή την Γεωργία στο 6942826997, ώστε σε συνεννόηση μαζί τους να προσεγγίσετε το σκυλί, που είναι διστακτικό με τους ξένους και πρέπει η ένταξή του στο νέο του περιβάλλον να γίνει με τη βοήθεια των ανθρώπων, οι οποίοι έως τώρα τον φροντίζουν και τον νοιάζονται.

Ο Οδυσσέας θα δοθεί μόνο με συμβόλαιο υιοθεσίας στειρωμένος, εμβολιασμένος, με τσιπ από το Φιλοζωικό Σωματείο Καλλιθέας.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *