Search
vangelis

Τί έδειξε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του Βαγγέλη !!

Οι συνεχείς και μακρές σε διάρκεια τηλεφωνικές συνομιλίες…
του 20χρονου με την οικογένειά του, και ειδικά μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, όπως προέκυψε και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, οδηγούν τις αρχές στην εκτίμηση ότι ίσως δεχόταν πιέσεις και από την οικογένειά του.

Σε αντίθεση με κάποιους συγγενείς του που θεωρούν πιθανό το σενάριο ο νεαρός φοιτητής να βρίσκεται σε κάποιο μοναστήρι, η οικογένειά του το απορρίπτει καθώς δεν είχε στενούς δεσμούς με την Εκκλησία, ούτε είχε δείξει τάσεις απομόνωσης προς αυτή την κατεύθυνση.

Η μητέρα του, Μαρία Γιακουμάκη, επιμένει ότι στις καθημερινές τους επικοινωνίες δεν παρατήρησε κάτι στη συμπεριφορά του γιου της που να την προβληματίζει. Τονίζει, δε, ότι ούτε η ίδια ούτε ο σύζυγός της, Ανδρέας Γιακουμάκης, αντέδρασαν άσχημα, όταν μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, τους είπε ότι είχε πάρει χαμηλούς βαθμούς.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ προκειμένου να πάρει αποφάσεις, ώστε να διαβιβαστεί το πόρισμα στον εισαγγελέα, για να υπάρξει καταλογισμός ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών όλων των εμπλεκομένων.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *