Θα σου έχει τύχει κάποιες φορές να καταναλώσεις μεγάλη ποσότητα φαγητού ή… να το φας γρήγορα και μετά να νιώθεις φουσκωμένη για ώρες.
Δες τι να κάνεις…
Πριν καταφύγεις λοιπόν στην εύκολη λύσης της σόδας, δοκίμασε να μειώσεις το ενοχλητικό αίσθημα του πρηξίματος τρώγοντας ένα ακτινίδιο. Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nutrition Research, το ακτινίδιο περιέχει ένα μοναδικό φυσικό συστατικό, την ακτινιδίνη, η οποία βοηθά στη γρηγορότερη διάσπαση των τροφών και διευκολύνει τη διαδικασία της πέψης. Επιπλέον το ακτινίδιο βελτιώνει και τη λειτουργία του εντέρου και συνιστάται σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν, το ακτινίδιο είναι η λύση…
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!