ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Το Αιγαίο «κατάπιε» το «Blue Star Paros»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Το Αιγαίο «κατάπιε» το «Blue Star Paros»

Μάχη με τα κύματα έδωσε κυριολεκτικά το «Blue Star Paros» στο… στενό μεταξύ Μυκόνου και Τήνου.

Εκείνη τη στιγμή στη θαλάσσια περιοχή οι άνεμοι έπνεαν έως και 9 μποφόρ και όπως φαίνεται στο ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε κάτοικος της Μυκόνου και κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου το Αιγαίο έχει… καταπιεί το οχηματαγωγό.

Όπως φαίνεται στο ολιγόλεπτο βίντεο τα κύματα έχουν σκεπάσει το «Blue Star Paros», δυσκολεύοντας την δουλειά του καπετάνιου και τρομοκρατώντας προφανώς τους επιβάτες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα πλοία της Blue Star έρχονται αντιμέτωπα με τις φουρτουνιασμένες θάλασσες καθώς στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει κι άλλα παρόμοια ερασιτεχνικά βίντεο που τα απαθανατίζουν σε θαλασσοταραχές.

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts