Συγκλονιστικές στιγμές και στο Μόναχο: Ράγισαν καρδιές σε αποχαιρετιστήρια βραδιά για τον Παντελίδη (Βίντεο)

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη έχει συγκλονίσει όλους τους Έλληνες, τόσο εντός των… τειχών, όσο και το εξωτερικό.

Μάλιστα, σε νυχτερινό κλαμπ στο Μόναχο, οι ομογενείς ετοίμασαν μία βραδιά αφιερωμένη στον άτυχο τραγουδιστή, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (18/2) έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μόλις ξεκίνησε να παίζει ένα γνωστό κομμάτι του Παντελή Παντελίδη, τα φώτα έσβησαν και οι αναπτήρες άναψαν, δημιουργώντας μία φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Δείτε το βίντεο

Η σημερινή βραδιά ειναι αφιερωμένη σε σένα!Ηταν τιμή μας που σε γνωρίσαμε σαν καλλιτέχνη αλλά πάνω από όλα σαν άνθρωπο! καλό παράδεισο Παντελή και κουράγιο στην οικογένειά σου!!!

loading...

Posted by MVO Club – Ελληνάδικο on Saturday, February 20, 2016

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!