Συγκίνηση και θλίψη μετά το χαμό της 46χρονης δασκάλας…

Συγκίνηση και θλίψη μετά το χαμό της 46χρονης δασκάλας…

Συγκίνηση και θλίψη επικρατεί στην περιοχή της Τέμενης Αιγίου όπου…
και διέμενε εν ζωή η άτυχη 46χρονη καθηγήτρια Γεωργία Κανελλοπούλου, η οποία και έχασε σήμερα το πρωί τη ζωη της στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των Σελιανιτίκων.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 8.30 περίπου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορεία του, από άγνωστη αιτία και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό και αυτοκίνητο και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η άτυχη γυναίκα ήταν καθηγήτρια στο 1ο Λύκειο Ναυπάκτου, όπου και κατευθυνόταν το πρωί.

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί η δεύτερη επιβάτης του οχήματος που τραυματίστηκε.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tempo24.gr

Related posts