Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Στέλιος Ρόκκος!

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Στέλιος Ρόκκος!

Τι συμβαίνει με… τον Στέλιο Ρόκκο και βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού; Μην ανησυχείτε.

Ο γνωστός τραγουδιστής που κυκλοφορεί την καινούρια του μπαλάντα με τίτλο «Όσο μένω επιμένω» αποφάσισε να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα του βίντεο – κλιπ για το ομότιτλο τραγούδι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων ο καλλιτέχνης σε μια αφιλοκερδή συναυλία τραγούδησε για χάρη των κρατούμενων και ήταν κοντά τους με το δικό του τρόπο.

Αφού ερμήνευσε τις επιτυχίες του και πέρασε όμορφα μαζί τους, είπε, παράλληλα, να πραγματοποιήσει και τα γυρίσματα του καινούριου του βίντεο κλιπ μέσα από τις φυλακές κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει στην Ελλάδα.

Την σκηνοθεσία του ιδιαίτερου αυτού κλιπ ανέλαβε ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος.

Δείτε το:

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : athensmagazine.gr

Related posts