ΣΟΚ! Εμπλοκή Πατρινών σε ιστοσελίδες με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων!

ΣΟΚ! Εμπλοκή Πατρινών σε ιστοσελίδες με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων!

Δύο άνδρες στην Πάτρα, ηλικίας 33 και 35 ετών, κατηγορούνται για εμπλοκή σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Έπειτα από επιχείρηση που διεξήχθη από την Europol και το FBI, στο «ανώνυμο δίκτυο» του «The Onion Router» (Tor), εντοπίστηκαν ιστοσελίδες με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Από την  ανάλυση των στοιχείων προέκυψε και εμπλοκή Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι διατηρούσαν λογαριασμόσε μία από τις επίμαχες ιστοσελίδες. Μετά από έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως διαχειριστές του επίμαχου λογαριασμού.

Από τα σπίτια και τους χώρους εργασίας τους στην Πάτρα, κατασχέθηκε ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος Η/Υ, ο οποίος θα σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Περί ευθύνης: Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Σχόλια

Post source : dete.gr

Related posts