Search
tromaktiko (11)

Σοκ! Βίασαν λεχώνα λίγο μετά τη γέννα… [video]

Ένας άντρας που θεωρείται βασικός ύποπτος φαίνεται από…
τις κάμερες ασφαλείας να μπαινοβγαίνει στα δωμάτια

Μια νέα, απίστευτη υπόθεση βιασμού, συνταράσσει την Ινδία: Μια γυναίκα κατήγγειλε πως βιάστηκε από άγνωστο, μέσα στο νοσοκομείο, λίγες ώρες αφότου είχε φέρει στον κόσμο το παιδί της!

Η γυναίκα είχε μάλιστα υποβληθεί σε καισαρική τομή και βρισκόταν στην μονάδα αυξημένης φροντίδας ώστε να αναρρώσει.

Βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείο δείχνουν έναν άντρα να μπαινοβγαίνει στα δωμάτια των ασθενών και οι αρχές ανακοίνωσαν πως είναι ο βασικός ύποπτος. Ο άντρας ισχυρίστηκε πως είναι γιατρός και μπήκε στην κλινική γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα. Το υλικό από τις κάμερες τον δείχνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας, να «εξετάζει» ασθενείς.

Επιτέθηκε στο θύμα του ενώ οι υπόλοιποι ασθενείς κοιμόντουσαν, ενώ η αστυνομία τον αναζητά.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...