Search
armatagogo

ΣΕ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (8/1/2015) αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι της Τήνου το αρματαγωγό Χίος, προκειμένου να φιλοξενήσει του κατοίκους του νησιού που χρήζουν βοήθειας μετά τη βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία και έχει ως αποτέλεσμα το νησί να έχει μείνει χωρίς ρεύμα για τρίτη ημέρα.

Την ίδια ώρα σε ετοιμότητα βρίσκεται ελικόπτερο NH-90 του Στρατού Ξηράς, αναμένοντας τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, προκειμένου να μεταφέρει στο νησί τεχνικούς της ΔΕΗ για τον έλεγχο του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Τη σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, έπειτα από την τηλεφωνική ενημέρωσή του από τον δήμαρχο Τήνου Σ. Ορφανό για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί και σχετικών εισηγήσεων των αρχηγών ΓΕΝ αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη και ΓΕΣ αντιστρατήγου Χρίστου Μανωλά.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *