Search
Bob-Carey-Snow-Brooklyn-New-York-2003-c-print

Σας φαίνεται γελοίο … αλλά μόλις δείτε την ιστορία θα σας συγκλονίσει (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεκίνησε ως μια προσπάθεια ανακούφισης της συζύγου του που δίνει μάχη με τον καρκίνο και εξελίχθηκε στο «Tutu Project». Η υπέροχη ιστορία του Bob Carey.

Όταν η Linda Carey διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος, ο σύζυγός της Bob, ήθελε να κάνει κάτι για να χαμογελάσει η σύζυγός του, που βρίσκεται σε στάδιο χημειοθεραπείας.

Αντί να απελπιστεί αποφάσισε να κάνει κάτι έξυπνο και αστείο. Φόρεσε λοιπόν μία ροζ φουστίτσα μπαλέτου, τη γνωστή σε όλους tutu, και άρχισε τα ταξίδια ανά τον κόσμο, παρέα με έναν φωτογράφο, ο οποίος τον τραβούσε αστείες πόζες.

“Όταν η Linda θα πήγαινε για θεραπείες, θα μπορούσε να παίρνει τις φωτογραφίες στο κινητό της και οι άλλες γυναίκες θα τις κοιτούσαν και θα τις έκαναν να γελάνε και ο χρόνος θα περνούσε”, περιγράφει ο Bob.

Ο Bob βλέποντας πως με τον τρόπο αυτό έδινε δύναμη στη σύζυγό του δημιούργησε το “The Tutu Project” το οποίο έγινε πολύ γρήγορα δημοφιλές. Το γιατί μπορείτε να το διαπιστώσετε παρακάτω!

tutu-project-02

tutu-project-03

tutu-project-05

tutu-project-06

tutu-project-07

tutu-project-08

tutu-project-09

tutu-project-10

tutu-project-11

tutu-project-12

tutu-project-13

tutu-project-15

news247.gr, Fumara

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *