ΣΑΛΟΣ στη ΠΑΤΡΑ: Aυτό δεν ήταν γάμος! Έγινε της… το κάγκελο!!

Τα όσα έγιναν στη δουλειά της νύφης θα μείνουν αξέχαστα στους συναδέλφους της και όχι μόνο…

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης μια γυναίκα, η οποία αν και έχει προ πολλού περάσει τα πενήντα, επιμένει να το παίζει μικρούλα ψάχνοντας τον κατάλληλο σύντροφο! Προ μερικών μηνών, μέσω μιας κοινής παρέας γνώρισε τον “Παύλο” ο οποίος αν και αμετανόητος εργένης φάνηκε να εντυπωσιάστηκε από τη εν λόγω κυρία η οποία όμως του δήλωσε ξεκάθαρα ότι ενδιαφέρεται μόνο για γάμο!

Όπως ήταν φυσικό ο Παύλος, σύμφωνα με την εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ,την ρώτησε για την προσωπική της ζωή, όμως εκείνη του έδωσε ψευδείς πληροφορίες σε σχέση με τη δουλειά της, έτσι ώστε να τον μπερδέψει και να μην αποκαλυφθεί η ηλικία της! Το ζευγάρι προχώρησε και ο αρραβωνιαστικός, ως γνήσιος εργένης της είπε πως… ο μοναδικός λόγος για να παντρευτεί είναι να κάνουν παιδί!

Μάλιστα της πρότεινε να ξεκινήσουν την διαδικασία, ώστε η γυναίκα να μείνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έγκυος αφού στην ηλικία των «40» ολοένα και πιο δύσκολα γίνεται η σύλληψη και μάλιστα με επιτυχία! Η γυναίκα πανικοβλήθηκε και αμέσως έσπευσε στο ιατρείο γνωστού γυναικολόγου της Πάτρας και του ζήτησε να την “αφήσει έγκυο” πάση θυσία.

Ο γιατρός της ξεκαθάρισε πως οι πιθανότητες να συλλάβει ήταν… απειροελάχιστες! Η γυναίκα έφυγε άρον άρον και σκεφτόταν πως θα έλεγε στον μέλλοντα σύζυγό της ότι δεν μπορεί να τεκνοποιήσει. Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι ο κόσμος είναι μικρός και ο «Παύλος» πληροφορήθηκε ότι η παρ’ ολίγον συμβία του δεν εργάζεται σε τράπεζα (όπως του είχε πει) αλλά σε δημόσια υπηρεσία!

loading...

Και φυσικά αποκαλύφθηκε σιγά – σιγά όλο το ψέμα που είχε εμπνευστεί για να πετύχει τον σκοπό της. Αποφάσισε λοιπόν να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Έσπευσε λοιπόν στο γραφείο της πριν από μερικές ημέρες (συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα) για να την ξεσκεπάσει. Οι φωνές αναστάτωσαν πελάτες και εργαζόμενους, ενώ η πενήντα Μαϊων κυρία, το φυσάει και δεν κρυώνει….!

Πηγή

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!