ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Σάλος στην Καστοριά: έπιασαν στα πράσα την παπαδιά με τον…

Σάλος στην Καστοριά: έπιασαν στα πράσα την παπαδιά με τον…

Με ποιον έπιασαν στα πράσα την παπαδιά χωριού στην Καστοριά;

Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της η σύζυγος ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, όταν αντίκρισε -μετά από πολλές προσπάθειες παρακολούθησης κατά την οποία χρησιμοποιήθηκε η τελευταία λέξη της τεχνολογίας την παπαδιά, ιερέα της Καστοριάς μαζί με τον άνδρα της.

Η συνέχεια είχε φωνές, κατάρες προς την παπαδιά, κλάμματα και όλα τα σχετικά, αλλά ο γνωστός… τελετάρχης ήταν αποφασισμένος.

Ο σύζυγος της απατημένης γυναίκας άρπαξε τη γνωστή παπαδιά της Καστοριάς και… κλέφτηκαν.

Το θέμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι η επιχείρηση ήταν γραμμένη στη σύζυγο και ούτε αυτό κατέστη ανασταλτικός παράγοντας για τον παράνομο φίλο που τώρα προκειμένου να χαρεί την αγάπη του με τηπαπαδιά παράτησε… καριέρα και λεφτά.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : fimes.gr

Related posts