1544445555

Προσπάθησε να ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙΣ! ΔΕΣ τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ έκανε πατέρας στο γάμο της κόρης του! (BINTEO)

Οι μπαμπάδες, αποτελούν τη μεγαλύτερη αδυναμία για τις κόρες τους. Ίσως η πιο δύσκολη και συγκινητική στιγμή, είναι όταν ο πατέρας πρέπει να αποχωριστεί το κοριτσάκι του, την ημέρα του γάμου της.

Ένας στοργικός πατέρας, δεν ήξερε πώς να εκφράσει τα όσα νιώθει και το πόσο σημαντική είναι η κόρη του για αυτόν, με αποτέλεσμα να βρει έναν ξεχωριστό και απίθανο τρόπο.

Η Nicole Cortez ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο ο πατέρας της τραγουδά το συγκινητικό τραγούδι «I Loved Her First» των Heartland την ημέρα του γάμου της.

Παρά το γεγονός πως ο πατέρας της δεν είναι κουφός, έμαθε να μεταφέρει το συγκεκριμένο τραγούδι στη νοηματική γλώσσα καθώς η κόρη του είναι διερμηνέας της νοηματικής με αποτέλεσμα όλοι να ξεσπάσουν σε κλάματα χαράς.

Όπως δήλωσε η Nicole,σύμφωανα με το tilestwra.gr, πήρε στον πατέρα της έναν ολόκληρο χρόνο για να μάθει τη γλώσσα και τα κατάφερε περίφημα. Ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει κανείς.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί και μη χάσετε το τέλος όπου ο πατέρας λέει στον γαμπρό του ότι τον παρακολουθεί χρησιμοποιώντας και πάλι τη νοηματική.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *