5 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά [από τα souper market]
1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού περίπου αλάτι
νερό χλιαρό όσο πάρει να γίνει ένα ελαστικό μίγμα
μέλι κανέλα
σέ όσους αρέσει και σοκολάτα σε νιφάδες ένα σακουλάκι λιωμένο
καλαμποκέλαιο για το τηγάνι
Προσθέτουμε τόσο νερό ,ώστε να γίνει το μίγμα μας παχύρευστο,το σκεπάζουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει .
Ρίχνουμε σε ένα βαθύ κατσαρολάκι πολύ λάδι σχεδόν το μισό μπουκάλι και περιμένουμε να ζεσταθεί καλά .
Με το χέρι βουτάμε μέσα στο μίγμα το κλείνουμε και αυτό που θα βγεί από πάνω το παίρνουμε με ένα κουτάλι της σούπας και το ρίχνουμε μέσα στο λάδι ,έτσι γίνετε μπαλάκι .
Εχουμε κοντά μας ένα ποτήρι με νερό να βουτάμε μέσα το κουτάλι μας να μην κολάει και μία τρυπητή κουτάλα να τους γυρνάμε γρήγορα και να τους βγάλουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας .
Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα ,η ,αν σας αρέσει λιώνετε σοκολάτα από τα έτοιμα φακελάκια σε σταγόνες και ρίχνετε από πάνω ,εδώ πρόσθεσα πάνω από την σοκολάτα και λίγο τριμμένο μπισκοτάκι !!!Οπως και να τους φτιάξουμε είναι φανταστικοί !!! και με το μελάκι ακόμα πιό ωραίοι !!
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας