ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Πήγε στο σπίτι της κοπέλας του για πρόταση γάμου και… το κατέστρεψε

Πήγε στο σπίτι της κοπέλας του για πρόταση γάμου και… το κατέστρεψε

Ήθελε να κάνει μία πρωτότυπη πρόταση γάμου, χρησιμοποιώντας γερανό για να φτάσει στο παράθυρο της κοπέλας του, ωστόσο κατάφερε να τα κάνει… μαντάρα, με τον γερανό να καταστρέφει ολοσχερώς την οροφή του σπιτιού.

Η πρόταση γάμου μετατράπηκε σε… εφιάλτη και ανυπολόγιστη καταστροφή.

Ο άντρας επιχείρησε να ανέβει στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας της κοπέλας του χρησιμοποιώντας έναν γερανό για την απαραίτητη… ανύψωση, όμως δεν έγιναν όλα όπως τα είχε σχεδιάσει.

Το περιστατικό έγινε στο κέντρο της πόλης IJsselstein, στην Ολλανδία, με τον γερανό να καταλήγει στην οροφή του κτιρίου και να το καταστρέφει ολοσχερώς, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες.

Σύμφωνα με ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, η κοπέλα του είπε τελικά το πολυπόθητο “ναι”..

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : makeleio.gr

Related posts