ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Πάνος Καμμένος: «Δεν θα διαπραγματευτούμε στα τέσσερα»

Πάνος Καμμένος: «Δεν θα διαπραγματευτούμε στα τέσσερα»

Ξέσπασμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Βουλή

Με ηχηρά μηνύματα ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητείται αυτή την ώρα το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

«Θα διαπραγματευτούμε όρθιοι» τόνισε με έντονο ύφος ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση διαπραγματεύονταν στα τέσσερα. Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε την τακτική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς την αποτυχημένη.

Απαντώντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο κ. Καμμένος σημείωσε χαρακτηριστικά: Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή τον λόγο του κ. Βενιζέλου. Να σταματήσει τις επιστολές γιατί φαίνεται ότι με την αλληλογραφία του το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο από αυτό που αναμένει. Το σύνολο της σοσιαλιστικής ομάδας στο ευρωκοινοβούλιο επιτίθεται κατά της Ελλάδας. Τη χώρα την κράτησαν όρθια με εντολές του Πρωθυπουργού στους Υπουργούς να είναι στα τέσσερα. Ισχυρός είναι αυτός που έχει το δίκιο. Και το δίκιο το έχει η Ελλάδα. Μπορεί να έχουμε διαφορές πολιτικές αλλά η κυβέρνηση απέδειξε ότι διαπραγματεύεται όρθια. Με το κούρεμα κουρέψατε την Ελλάδα».

Ξεκαθάρισε τέλος, ότι «αυτό που επιβάλλεται αυτή την στιγμή είναι αυτό που απαιτεί ο ελληνικός λαός. Να αποδείξουμε ότι είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος που δεν λαμβάνει εντολές από κανέναν άλλο, παρά μόνο από τον λαό. Σας καλώ να αγνοήσετε τις εντολές που δίνουν οι δανειστές και που μας οδήγησαν στην εξαθλίωση. Πρέπει να εμφανιστούμε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Σ” αυτή τη χώρα τις κυβερνήσεις τις εκλέγουν οι πολίτες και δεν τις επιβάλλουν τα αφεντικά του κάθε κόμματος».

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : spirospero.gr

Related posts