ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Ο χορός της μικρής στο μετρό έγινε viral με 1,3 εκατ. κλικ! (βίντεο)

Ο χορός της μικρής στο μετρό έγινε viral με 1,3 εκατ. κλικ! (βίντεο)

Ένα παιδί μπορεί να κλέψει ανά πάσα ώρα και στιγμή τις εντυπώσεις.

Η μικρή του βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω έκανε ευχάριστη την αναμονή δεκάδων επιβατών που περίμεναν να έρθει το μετρό για να πάνε στο σπίτι τους ή στις δουλειές τους. Η μικρή ξανθομαλλούσα χόρεψε στην πλατφόρμα ξεσηκώνοντας τους πάντες!

Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα, μέσα σε λίγο καιρό έγινε viral με 1,3 εκατομμύρια κλικαρίσματα στο YouTube! Σου φτιάχνει τη διάθεση και δε χορταίνεις να το βλέπεις και να το ξαναβλέπεις. Δείτε το και είμαστε σίγουροι ότι θα σας κάνει να θέλετε να χορέψετε κι εσείς!

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : mothersblog.gr

Related posts