ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου – Σιγή ιχθύος από το οικονομικό επιτελείο

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου – Σιγή ιχθύος από το οικονομικό επιτελείο

Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με το οικονομικό επιτελείο…

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Χουλιαράκης, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Δημήτρης Μάρδας, ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Πάνος Σκουρλέτης. Απών ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος βρίσκεται στο Κόμο της Ιταλίας.

Πρώτος αποχώρησε ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ οι κ.κ. Μάρδας και Δραγασάκης έφυγαν από το Μέγαρο Μαξίμου μαζί. Αν και κανείς από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη δεν έκανε δηλώσεις, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός φέρεται να ενημέρωσε τους συνεργάτες του για τις επαφές του στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες. Επίσης, ο Γιώργος Χουλιαράκης μετέφερε τα μηνύματα που έχει λάβει η ελληνική πλευρά από το Brussels Group. Τέλος, συζητήθηκαν η υστέρηση εσόδων και η πορεία της οικονομίας.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : iefimerida.gr

Related posts