ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Οι Γερμανοί τρολάρουν: Να μας δώσει η Ελλάδα 11 δισ. ευρώ για τη Βίκυ Λέανδρος και τον Κορδάλη -Τραυμάτισαν τα αυτιά μας [εικόνες & βίντεο]

Οι Γερμανοί τρολάρουν: Να μας δώσει η Ελλάδα 11 δισ. ευρώ για τη Βίκυ Λέανδρος και τον Κορδάλη -Τραυμάτισαν τα αυτιά μας [εικόνες & βίντεο]

Υπάρχει η σοβαρή εκδοχή του πράγματος που έχει να κάνει με την ιστορική μνήμη και τις ανοιχτές πληγές που άφησε στην Ελλάδα ένα οριακό γεγονός όπως είναι η γερμανική Κατοχή στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει και η σατιρική.

Χρησιμοποιώντας καυστικό χιούμορ που ενδεχόμενα κάποιος μπορεί να το βρει και ανοίκειο, το σατιρικό γερμανικό σάιτ «Der Postillon» γράφει πως η διένεξη μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων έχει πάρει ξαφνική νέα τροπή. Συγκεκριμένα, από εκεί που η Ελλάδα ζητούσε χρήματα από το Βερολίνο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έκανε ρελάνς και ζητάει από την αντίστοιχη ελληνική το ποσό των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση για το γεγονός ότι Έλληνες τραγουδιστές όπως ο Κώστας Κορδάλης και η Βίκυ Λέανδρος μεσουράνησαν στη Γερμανία και τραυμάτισαν σοβαρά τα αυτιά των Γερμανών.

«Ο Κώστας Κορδάλης από το 1965 και μετά έβγαλε 15 άλμπουμ και το 80% των χρημάτων που ζητάει η Γερμανία έχουν να κάνουν με το άλμπουμ «Ανίτα». Τα τραγούδια του ήταν μια τραυματική εμπειρία για τους Γερμανούς», αναφέρει με αποδομητικό τρόπο το εν λόγω σάιτ. Μάλιστα, αναφέρει πως η Ελλάδα έχει απορρίψει το αίτημα της γερμανικής πλευράς λέγοντας πως οι Γερμανοί φταίνε που ο Κορδάλης έκανε καριέρα στη Γερμανία.

Για να καταλήξει: «Οι εμπειρογνώμονες διεθνούς δικαίου λένε πως αυτό που ζητάει η γερμανική πλευρά είναι πολύ τολμηρό. Και αυτό διότι μπορεί κάποιοι να αξιώσουν χρήματα από αυτήν για το γεγονός ότι οι Modern Talking ήταν γερμανικό συγκρότημα. Αν συμβεί αυτό, η Γερμανία είναι σίγουρο πως θα πτωχεύσει».

 

 

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : http://www.iefimerida.gr/news/196047/oi-germanoi-trolaroyn-na-mas-dosei-i-ellada-11-dis-eyro-gia-ti-viky-leandros-kai-ton

Related posts