Ντινόπουλος σε ομιλία: «ο Κουβέλης πληρώθηκε καλά» (Βίντεο)

Ντινόπουλος σε ομιλία: «ο Κουβέλης πληρώθηκε καλά» (Βίντεο)
Οτι πληρώθηκε καλά ο Φώτης Κουβέλης προκειμένου να πάμε σε εκλογές, δήλωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος σε προκελογική του συγκέντρωση σε σπίτι που όμως μαγνητοσκοπήθηκε.

Ο βουλευτής της ΝΔ, αφού κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι «ήθελε εκλογές Γεναριάτικα», άκουσε κάποιον από τους παρευρισκόμενους να δηλώνει και «ο Κουβέλης» και απάντησε «αυτόν άστον, αυτός πληρώθηκε καλά».

Η δήλωση του Ντινόπουλου δημιουργεί θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, αφού οφείλει να διευκρινίσει τα
στοιχεία που υπάρχουν και οδήγησαν στη δήλωσή του ή να παραδεχθεί πως ρίχνει λάσπη σε πολιτικά πρόσωπα εκμεταλλευόμενος το «κλειστό» των προεκλογικών συγκεντρώσεων.
Στην ίδια ομιλία ο Ντινόπουλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως οδήγησε σε εκλογές και δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαρτί που απαιτείται για ψηφοδέλτια. Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως ο πρωθυπουργός τον έπαιρνε τηλέφωνο για να τον ρωτήσει πού θα βρούμε χαρτί. Αναφερόμενος στο τι θα κάνει η ΝΔ, είπε πως θα εξασφαλίσει πως θα πηγαίνουμε στο ΑΤΜ και θα μπορούμε να βγάζουμε 20,30,40 ευρώ και θα λειτουργεί το κράτος.
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : voliotaki.blogspot.gr

Related posts