ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΓΕΕΘΑ! Τουρκική πρόκληση στο Φαρμακονήσι, παρουσία Καμμένου…

ΝΕΟΤΕΡΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΓΕΕΘΑ! Τουρκική πρόκληση στο Φαρμακονήσι, παρουσία Καμμένου…

Νέα πρόκληση της Άγκυρας με υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών, ενώ βρίσκεται στην περιοχή ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος…

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, «σχηματισμός 2 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, εισήλθε στις 11:13 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ ν. Σάμου και ν. Κώ.

Εν συνεχεία 1 αφος εκ του υπόψη σχηματισμού πραγματοποίησε στις 11:14 υπέρπτηση άνωθεν ν. Φαρμακονήσι, στα 15.000 πόδια. Τα 2 αφη εξήλθαν του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 11:14, μεταξύ ν. Σάμου και ν. Κώ.

Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκε και αναγνωρίσθηκε άμεσα, από ζεύγος ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, που ευρίσκονταν στην περιοχή, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική».

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Related posts