ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
Search
tromaktiko19866

Νέο Power Point από την Microsoft [video]

Οι παρουσιάσεις είναι συνώνυμο του Power Point. Μια σωστή παρουσίαση προϋποθέτει άριστη χρήση του εργαλείου της Microsoft, ένα…
εργαλείο που χρόνια απεικονίζει τις ιδέες των επαγγελματιών.

Μήπως, όμως, έχετε κουραστεί από το Power Point και δεν σας φαίνεται πια τόσο χρήσιμο εργαλείο ώστε να μπορέσετε να παρουσιάσετε τις σκέψεις σας όπως πραγματικά θα θέλατε;

Η Microsoft θα βάλει τέλος σε αυτό, παρουσιάζοντας τη νέα της εφαρμογή για παρουσιάσεις, το Microsoft Sway.

Το Sway δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταφέρουν και να ανεβάζουν φωτογραφίες κατευθείαν από τον υπολογιστή, το Facebook, το YouTube, το Twitter ή οποιοδήποτε cloud storage και θα λειτουργεί μέσω web browser αλλά και εφαρμογής για τα κινητά.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη δημιουργία του Sway τον Οκτώβριο, ενώ τη Δευτέρα παρουσίασε ενώπιον δημοσιογράφων την ενημερωμένη έκδοση.

Όσοι ήταν εκεί, μίλησαν για μια πρωτότυπη εφαρμογή με τα χαρακτηριστικά «change my mood» που σου επιτρέπει να αλλάζεις layout, background και fonts αλλά και το «remix» να ξεχωρίζουν.

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το γεγονός πως οι περισσότερες εφαρμογές σχεδιάστηκαν από τον CEO της εταιρείας, Σάτια Ναντέλα, με στόχο να «επανεφεύρουν την παραγωγικότητα».

Πηγή : fortunegreece.com

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *