Search
4308758f7cc6ff7f916d752c255ad42e

Νέα ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη θάλασσα! Φόβοι για 700 νεκρούς μετανάστες στην Ιταλία!

Νέα τραγωδία με μετανάστες. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ανοικτά της νήσου Λαμπεντούζα στην Ιταλία, όπου σκάφος που μετέφερε εκατοντάδες μετανάστες ανατράπηκε. Εκφράζονται φόβοι για 700 νεκρούς είπε εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού της Μάλτας στο BBC.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι στην επιχείρηση συμμετέχουν ιταλικά πλοία, καθώς και εμπορικά πλοία. Το δυστύχημα σημειώθηκε 130 μίλια ανοιχτά της Λαμπεντούζα.

Η εφημερίδα Times of Malta μετέδωσε ότι σκάφος με περίπου 700 μετανάστες ανατράπηκε τα μεσάνυχτα, όταν οι επιβαίνοντες μετακινήθηκαν στην μία πλευρά του σκάφους.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι έχουν βρεθεί πολλά πτώματα και ότι έχουν διασωθεί 28 άτομα.

thetoc.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *